Собственикът на Левски Тодор Батков бе на "Герена" днес, където поздрави всеки един от футболистите преди поредното им занимание. Босът остро нападна ръководството на БФС. Той дори заплаши, че ще извади клуба от първенството, а освен това и ще насъска агитката срещу Борислав Михайлов и компания.

"В БФС цари пълно безхаберие. Подчертавам го и стоя зад думите си. Напомням, че сме в Европейския съюз от 3 години. Ще призова агитката и ще откажа участие в първенството, ако продължават тези театри", заплаши Батков.

"Съдийството във Варна на мача ни с Черно море беше безобразно. Особено онова фамозно положение на Гонзо", каза Батков, който категорично отрече, че продава Левски.

"Много хора ми се обадиха след края на срещата. Всички са категорични и единодушни, че имаше нарушение срещу Гонзо. После пък дойде и мачът на ЦСКА със Славия. Много е странно, първата дузпа е измислена, а втората също. Тенденциозно съдийство срещу Левски и брутално в полза на ЦСКА, унизително, обидно и скандално", каза още шефът на Левски.

"Ще поискаме всички мачове да ни се свирят от чужди съдии. Не ме интересуват смешни личности, които ходят да се снимат с телефони, свирят си както поискат. Аз няма да стимулирам нито един съдия, за да подпира Левски. Заклел съм се преди 5 години, март 2004-а, когато клубът легна на моите плещи, да играем феърплей", заяви категорично Батков. /БЛИЦ