Тодор Батков призна, че Станимир Стоилов може да поеме “Левски”. Адвокатът обаче не пожела да коментира подробно темата.

„Всичко е възможно, Мъри е един добър вариант. Защо Станимир Стоилов да не работи с  Георги Иванов. Пише се какво ли не – че Гонзо не искал, че Мъри е поставял някакви условия. Няма такова нещо. Те са млади хора и трябва да работят”, заяви босът на “сините”.

Той се надява да има повод за радост в петък вечер след края на дербито с ЦСКА. Мач №1 на България започва в 17,45 часа на Националния стадион “Васил Левски”.  

"Пожелавам на отбора да постигне победа с мъжка игра. Знам, че момчетата могат", сподели Батков. Днес той взе участие в специалната пресконференция, на която главният спонсор на клуба Mtel представи новата си продуктова линия, включваща нетбук и телефон, брандирани с марката "Левски".

Накрая Батков шокира със следното си изказване: Аз симпатизирам на Милен Радуканов. Защо да не поеме "Левски"? Помните какъв бардак бяха преди да ги поеме той. Играха силно през пролетта, спечелиха заслужено купата на страната. Всичко е възможно, но решението ще го взема еднолично. Разбира се, ще се вслушам във фенове и в мнението на Георги Иванов”, завърши Батков.