ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Продължават да валят коментари за съдийството на мача на Левски снощи с Локомотив (София), завършил 2:2. "Сините" имаха преднина от два гола, но "железничарите" успяха да стигнат до точката след попадение от дузпа в 95-ата минута. 

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

От "Герена" скочиха недоволни заради 11-метровия наказателен удар, отсъден за нарушение на Дарлан срещу Стив Траоре, както и за неотсъдена дузпа за тях за фаул срещу Асен Чандъров в 20-ата минута. 

Имаше ли дузпа за Локо (София) срещу Левски? ВИДЕО

Бившият съдия Ангел Баялцалиев обясни двете ситуации в детайли. Синът на Детелин Баялцалиев публикува видео в популярната група на феновете на "сините" във "Фейсбук" "С Левски до края!" и написа следното:

"Как е възможно първото положение да не е дузпа, а второто да е?

Обяснявам - 1. силен контакт в опорния крак на Чандъров в момента на нанасяне на удара,

2. Дарлан не прави действие към нападателя, контакът е инициран от футболиста на Локомотив, а синият стои на едно място и даже успява да играе с топката.

Е, това е безумие, тия съдии се еб*ват с Левски. Обикновено из цяла Европа се подпират грандовете, а ние, ако някой мач случайно съдийството е 50/50 сме супер доволни.

Гидженов, Гинчев и Драганов специално не мога да разбера защо толкова мразят Левски и не ги ли е страх от фенската маса. Тези съм ги забелязал, че и обикновени фаулове на Левски в центъра не дават, нямам време да извадя и такива клипове от вчерашния мач. Трима селчовци всеки мач се еб*ват с Левски. И не, махането на Михайлов не е проблем за Левски, именно след неговото управление се навъдиха такива съдии и да свирят така на гранд без изобщо да им пука".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

 

Ощетиха ли Левски срещу Локомотив (София)?

Публикувахте от Blitz Sport в Вторник, 28 ноември 2023 г.