Изпълнителният директор на "Левски" Константин Баждеков изрази съжалението си, че "сините" отново ще гостуват в турнира за Купата на България. Тимът на Стойчо Стоев пак ще отскочи до морето, за да спори с третодивизионния Несебър на 1/8-финалите, отреди жребият. Сблъсъкът ще бъде на 27, 28 или 29 октомври. Точната дата и час ще бъдат определени допълнително.

"Искахме да бъдем домакини, но за съжаление не се получи. Жребият е добър, единствено проблем е дългото пътуване. Но спортните хора в клуба трябва да вземат мерки и знам, че вече са го направили, за да се представи отборът не както в предишния етап. Предполагам, че в Несебър са доволни, защото ще се получи празник за града", каза Баждеков след жребия.

"Всички са си направили необходимите изводи още след мача с Поморие, когото преодоляхме доста трудно. Сигурен съм, че сега ще си проличи промяна в отношението. Да, искахме да се срещнем с ЦСКА, но има и следващи кръгове за това, ако и двата отбора продължат, разбира се", добави финансовият директор на "Левски".

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016