Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков заяви, че е много доволен от подписания договор с един от лидерите в спортната екипировка NIKE.

“Много е хубаво, че Левски влиза в партньорство с такава фирма за период от две плюс една години. Договорът е изцяло спонсорски, което означава, че Левски няма да плаща реални пари за тази екипировка. Ще бъде облечена цялата школа на клуба. Много съм доволен, че нашите екипи ще се продават във всички официални магазини на Nike, което означава, че феновете от цялата страна ще имат достъп до тях”, сподели финансовият шеф в Левски.

„Левски има абсолютна изгода от тази сделка. Няма да плащаме реални пари, въпреки че се появяват такива информации, че ще даваме 300 или 500 хиляди евро във времена на криза. Това не е вярно”, допълни Константин Баждеков.

Мениджърът Георги Иванов призна, че той е избрал новата екипировка на „сините”. “Отидохме в Холандия с домакина на отбора и там избрахме как да изглежда новата ни екипировка. Тежестта падна върху мен при избора на екипите”, каза Гонзо./БЛИЦ