Ремонт на сектор “Б” на стадион “Георги Аспарухов” планират в “Левски”. Работата обаче е отложена, тъй като на 26 февруари “сините” приемат ЦСКА в мач от първия пролетен кръг.
 
"Постоянно полагаме грижи за стадиона и в последните години сме вложили много средства. Дори в момента планираме сериозен ремонт на сектор "Б", но го отложихме заради недостиг на време преди началото на сезона", заяви изпълнителният директор на “Левски” Константин Баждеков пред Livesport.bg  
 
 Той допълни, че няма притеснения за сигурността на "Георги Аспарухов", както и че скоро не е имало проверка на ДНСК. Така изпълнителният директор на Левски коментира слуховете, че има предписание за затваряне на стадиона заради опасност за феновете.
 
"В средата на миналата година имаше комисия, която включваше представители и на Столична община. Направиха ни някои предписания, които сме изпълнили. Освен това и от УЕФА имаше инспекция, знаете че играхме чак до 16 декември мачове тук. Нека феновете ни не се притесняват, че стадионът може да бъде затворен. Ако той бъде затворен, не знам какво трябва да се случи с другите стадиони в България", допълни Баждеков.