ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК!

"Левски" ще бъде финансово стабилен. Това заяви пред БЛИЦ изпълнителният директор на клуба Константин Баждеков, който добави, че Тодор Батков е имал тежки преговори с Москва. Както е известно, на "Герена" очакват да потекат милиони от "Газпром", но към момента "сините" нямат сключен договор с руския енергиен гигант.

Батков е бил в Русия на преговори с мощната компания, но засега няма конкретен резултат от тях.

"Г-н Батков имаше тежки преговори в продължение на три дни. Засега обаче не мога да зарадвам феновете ни. Знаете как е при такива сделки. Има да се уточняват десетки детайли", заяви Баждеков пред БЛИЦ.

"Нито искам да издавам подробности, нито имам това право. Мога само да обещая, че "Левски" ще има стабилен спонсор и стабилно финансиране", каза още изпълнителният директор.

Баждеков съобщи още, че Общото събрание на клуба се отлага за началото на 2013 година. "Това се налага именно заради събията в последно време и неяснотата около финансирането. Първоначално сбирката на акционерите трябваше да се проведе в средата на декември. Осигурени са пари за зимна селекция. Те ще бъдат толкова, колкото поиска треньорското ръководство", коментира още финансистът на "сините".

Както по-рано ви съобщихме, Илиан Илиев ще разполага с около 1 милион лева, за да привлече нужните му попълнения през зимната пауза.
МИЛЕН ДИМИТРОВ/БЛИЦ