Финансовият директор на „Левски“ Константин Баждеков обяви пред „Меридиан Мач“, че няма заведено дело срещу клуба от страна на холандския АДО Ден Хааг заради забавени плащания по трансфера на Гари Родригес.
 
„Много апокалиптични неща се изписаха, а те не са верни. Няма заведено дело. Истината е, че забавихме първия транш заради цялостната обстановка в Европа. Виждате каква криза е, а ние сме се заели с много мащабни, скъпи и трудни дела като строежа на стадиона. Изпитваме някои затруднения, но вече сме се разбрали с холандците. Ще си платим задълженията, макар и с малко закъснение. Ще доплатим съответната натрупана лихва и това е. Няма проблеми. „Левски“ е клуб, който е доказал, че е коректен“, обяви Баждеков.
 
„За пореден път поднесохме много негативни емоции на нашите привърженици. Яд ме е за мача с Иртиш, защото вложихме много средства. Цифром и словом дадохме 150 000 лв за пътуването до Павлодар. Ако бяхме продължили, щяхме да генерираме нелоша печалба. Сега губим и коефициент. Вярвам, че с новия треньор нещата ще се променят и ще имаме много поводи за радост. До два месеца феновете, които идват на стадион „Георги Аспарухов“, ще започнат да виждат строежа на Сектор „А“, допълни финансовият директор на „Левски“.