Вероятността акциите на Нефтохимик да отидат при феновете е доста голяма. Това призна изпълнителният директор на клуба Костадин Джамбазов при представянето на новия треньор на "шейховете" Атанас Атанасов. Началникът намекна също така, че бъдещето на клуба е ясно само до декември, а от там насетне никой не знаел какво ще става.

"Атанас Атанасов ще води отбора до декември. С него се разбрахме да помогне в този труден момент. Времето ще покаже, аз съм убеден, че ще постигнем положителни резултати. Обстановката при нас не е никак добра, но ще се борим, доколкото ни стигнат възможностите. Разбрали сме се с Атанасов да остане, докато аз съм тук", уточни шефът на Нафтата.

Джамбазов коментира и идването на италианеца Виторио Мунгай, който обеща финансова помощ за клуба.

"Нямам представа къде е Мунгай. На този етап решенията ги вземам аз и така ще е до декември. Оттам нататък, кой ще става собственик - не знам. Търсим финансиране, но до момента няма нищо конкретно. Вероятността фенклубът да вземе акциите е голяма. Може да го направи всеки, който прояви желание и има сериозни намерения да помага. Трябва да се намери кардинално решение на проблема", каза още Джамбазов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ