Бдин (Видин) победи с 3:2 при гостуването си Кариана (Ерден) в мач от 4-ия кръг на Северозападната "В" група група. Новакът в третия ешелон поведе с 2:0 до почивката, но допусна обрат.

След три последователни загуби в първенството играчите на Кариана тръгнаха уверено в мача. В 10-ата минута обаче едно от трите нови попълнения в състава - Боби Борисов се контузи и бе сменен от Александър Димитров. Последваха пропуски пред вратата на Едуар Мечикян. Ударите на Тони Валентинов и Румен Рангелов минаха до гредите. Гол на Рангелов пък бе отменен заради засада. В 17-ата минута Мечикян изби топката от главата на нападателя от Враца. В 31-ата след центриране от корнер на Бисер Ефремов с глава Тони Валентинов изведе напред Кариана. Малко преди почивката Ивайло Кунчев с удар от 20-ина метра покачи на 2:0.

В 51-ата минута домакините направиха нов пропуск. Александър Димитров бе изведен сам срещу Мечикян, но вратарят на Бдин скъси ъгъла и изби топката. Георги Цеков проби по левия фланг и центрира остро. Крачка не достигна на Рангелов, за да вкара топката в мрежата на видинчани. След контраатака Цветан Цветанов - Кебапа върна надеждите на Бдин за 1:2. Ивайло Иванов донесе трите точки на видинчани с два бързи гола. В 74-ата минута той се разписа от пряк свободен удар, а 2 минути по-късно с глава засече центриране от корнер на Тодоров за крайното 2:3. Двата отбора завършиха с по 10 души. По два жълти картона получиха резервите Димитров от Кариана и Анжелов от Бдин.

След успеха Бдин и още три тима имат пълен актив от по 12 точки и заемат първите четири места в Северозападната "В" група.