Третодивизионният Бдин се договори с двама юноши на „Левски“, информира „Конкурент“. Главният мениджър на видинчани Любомир Симов е получил принципното съгласие на родените през 1996 г. вратар и ляв защитник. Очаква се на стадион „Георги Бенковски“ да заиграят бившият юношески национал Станислав Димитров и Тони Илиев, които през есента бяха в Шумен.

Бдин се събира на 18 януари за старт на своята подготовка за пролетния полусезон в Северозападната „В“ група. Видинчани ще се подготвят у дома, като освен централния терен ще имат на разположение и двете обновени в края на годината тренировъчни игрища.

„Доколкото съм запознат са завършени спортните комплекси в Ново село и Ружинци. Смятам, че няма да е проблем при нужда да тренираме и в тези населени места“, коментира Любомир Симов.

Главният мениджър се е разбрал за контроли на разменено гостуване със сръбските Дунав (Прахово) и Зайчар. Водил е и разговори за спаринги с Кариана (Ерден) и „Ботев“ (Враца). Предстои уточняване на датите и домакинствата, с оглед метеорологичната обстановка в региона.

„Ще продължим да налагаме в състава млади футболисти. Част от Бдин вече не са Вилиян Манолов и вратарят Едуард Мечикян. Засега няма други освободени или изявили желание да напуснат“, каза още Симов.