Бдин (Видин) победи Беласица (Петрич) с 1:0 в контролна среща, играна на стадиона в Марикостиново. Единственото попадение в мача отбеляза Александър Кирилов в 40-ата минута. Тогава с дълъг пас от средата на терена той бе изведен пред наказателното поле на петричани и насочи топката от ляво в далечния ъгъл на вратаря Иван Димитров за 1:0.

След почивката треньорът на Беласица Пламен Мицански остави в игра само капитана Красимир Шапкаров и Никола Мицански. Всички останали футболисти бяха сменени. Отлично се прояви и влезлият вратар Захари Димитров, който на три пъти пресрещаше нападатели на Бдин и избиваше топката от краката им.

„Доволен съм от играта на нашия отбор само през втората част на мача. Ето това искам от моите възпитаници – да играят по този начин и да продължаваме по възходяща линия. Това е отборът на Беласица, която аз искам да виждам и през втората част на първенството на Югозападната "В" група. Предстои ни още работа. До края на подготовката ще поизчистим още някои грешки, които допускаме в игрова ситуация.