Левият бек на ЦСКА Жеферсон ще остане и напролет в отбора, въпреки че неговият агент заяви, че иска да се завърне в Бразилия. Треньорът на армейците Нестор Ел Маестро дори се пошегува с появилата се информация, че Жеферсон мисли да напуска, пише „Тема Спорт“.

“Когато е много студено или пък тренировката е много тежка, той обикновено ми казва: “Мистър, прибирам се вкъщи”. Но това и аз го казвам, когато хората ме ядосват. Това са само шеги и майтапи вътре между отбора. Жеферсон е важна част от отбора и очаквам да бъде тук напролет”, заяви Ел Маестро.

Бразилецът бе привлечен в началото на 2018 г. за заместник на Антон Недялков. Южноамериканецът пропусна двубоите с Копенхаген в Лига Европа заради контузия, като се завърна на терена едва в началото на ноември.

Ел Маестро коментира и ситуацията около Черниаускас и Тиаго, които са с изтичащи договори.

“Знам, че към тях има предложения на масата, но не забравяйте, че винаги има две страни зад всяка сделка. Клубът иска да задържи тези футболисти, защото са важни. Не знам какви са офертите, но съм сигурен, че са честни. Но нещата опират и до играчите. Мисля, че и двамата могат да са доволни от статута си при мен. Те играха в почти всички мачове, но трябва да решат кое е най-добре за тях”, каза треньорът на столичния тим.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019