ЦСКА удари на камък в опитите си да отмъкне две от звездите на Стяуа. Собственикът на гранда от Букурещ Джиджи Бекали е отрязал "червените" за Пабло Брандан и Флорин Костя. Според "7 дни спорт" двамата са влизали в плановете на на "Титан" за зимна селекция. Шефовете на ЦСКа са се опитали да преговарят с боса на Стяуа чрез мениджърската фамилия Бекали, която върти големите трансфери в Румъния. Двете страни обаче не са се разбрали.

ЦСКА обяви интереса си към аржентинеца Брандан още в края на лятото покрай мачовете със Стяуа от Лига Европа. Той се хареса и на тогавашния треньор на "червените" Милен Радуканов, а клубният шеф Димитър Борисов не изключи възможността да отправи оферта за опорния халф. Джиджи Бекали обаче е поискал седемцифрена сума за Брандан. "Титаните" са се опитали да я смъкнат, но ударили греда.

Малко по-различна е ситуацията с Флорин Костя, но и той се очерта като непосилен трансфер за ЦСКА. Наскоро нападателят се изпокара с шефовете на Стяуа и със сигурност си тръгва от "Генча". Бекали обаче явно е решил да взема пари от него тази зима, но те също не са по джоба на "Титан". ЦСКА пък не е съгласен на размяна с Жуниор Мораес.