Мениджърът на Даниел Панку - Джовани Бекали, потвърди, че не знае къде е клиентът му. Както е известно, румънецът не се е вясвал на тренировки от около една седмица и логично пропусна днешния двубой с Миньор.

"Грешката е на Панку, че си е тръгнал. Този път няма грешка в ЦСКА. Той получава по 6000 евро, всичко му е платено предварително. Вече говорих с г-н Борисов и му казах да не му дава стотинка повече. Не е вярно, че Панку има да взима заплати или траншове, всичко му е дадено. Не знам сега къде ще играе. ЦСКА спокойно може да се обърне към УЕФА и да му спре правата”, каза Бекали.

„Не съм говорил с него, не знам, може и в напускането на Йоан Андоне да е проблемът”, допълни агентът пред Канал 3.

“Йоан Андоне си тръгна заради семейството си, там няма нищо общо с пари. Не е проблем с парите, той си е взел всичко, докато е работил там. Нормално е да се е уплашил от това, което беше в Мездра, а жена му и децата са се уплашили още повече. С Петре всичко е добре, няма проблем, има още една година договор с ЦСКА. Ако в края на сезона не го искат повече, ще видим,” обясни още той.

"Кой ви е казал, че Панку и Петре, както и Андоне са скъпи. Взимали са добри пари в Терек, но в ЦСКА получаваха, колкото българските футболисти. Йоан Андоне не е взимал 25 хиляди евро, а 20 хиляди. На мен ЦСКА не дължи никаква стотинка, те са мои приятели и не трябва да ми плащат нищо за това, което правя за тях”, завърши Джовани Бекали./БЛИЦ