Беласица заяви стадиона в село Коларово за домакинските си срещи през пролетния дял на шампионата в Югозападната "В" група, след като фирмата-концесионер на НСБ "Цар Самуил" предприе ремонт на тревното покритие на официалното игрище, който ще продължи поне до средата на годината. Притиснати до стената, клубните началници предприеха усилен ремонт на съблекалните в новия си дом, пише "Струма". Трескавите строителни работи бяха инспектирани от областния шеф Александър Кабзималски, който посочи четири пропуска в съоръжението за мачове от третия ешелон.

Необходимо е да се положи подова настилка в съблекалните, баните и санитарните помещения да се облицоват с плочки, да се монтира изискуемият минимум от седалки по трибуните и предпазна мрежа, за да се избегне гоненето на топките по естествения скат до терена. "Комитите" започват с две поредни гостувания, така че до 15 март има достатъчно време изискванията да бъдат изпълнени.

Петимата нови в състава на Пламен Мицански ще се сдобият с картотеки през тази седмица. 17-годишният Симеон Бояджиев ще е записан като юноша и при нужда ползван от мъжкия тим, права за представителния отбор получават Георги Жежев, Илия Длагонски, Атанас Спириев и Иван Каракостов. Жълтата карта на Жежев вече пристигна от гръцкия Ано Порой, чака се същият документ на Каракостов от немския Розенхайм. Отшумяха травмите на контузените футболисти и се очаква Никола Мицански и Владимир Кабранов да са готови за визитата на Пирин (Гоце Делчев).