Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори за официалния сайт на клуба преди заминаването за Австрия. Там "червените" ще са на лагер до 25 юни (неделя). Треньорът сподели, че футболистите са в добро настроение и са готови да проведат пълноценна подготовка преди старта на сезона. Белчев коментира, че е доволен от отборите, с които ЦСКА ще изиграе контроли. Единствено вратарят Слави Петров има лека травма, но се очаква по време на лагера да започне да тренира наравно със съотборниците си.

"90 процента от отбора вече тренира. В Австрия ще се присъединят Кулма, Пинто и евентуално нови футболисти. Засега нови няма, водят се преговори. Изборът на съперници в Австрия е добър, доволен съм", каза Белчев.

ЦСКА проведе последна тренировка преди заминаването за Австрия утре сутрин (17 юни). Днес към отбора на базата на Панчарево се присъединиха националните състезатели, които бяха получили по-дълга почивка от старши треньора Стамен Белчев, както и португалецът Давид Симао. Рубен Пинто и Густаво Кулма ще пристигнат в Австрия с полети от своите страни. В заниманието се включиха 17 футболисти, сред които бяха и юношите на ЦСКА Валентин Антов и Борис Груев, които ще участват в предстоящия лагер. Днешното занимание включваше изцяло упражнения без топка.

Пламен Гълъбов тренира на облекчен режим и идните дни ще замине за Германия, където ще продължи своето възстановяване след операцията.