ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Мечтаещият да оглави българския футбол Димитър Бербатов продължава да дрънка глупости, вместо да слезе от облака, на който се излежава блажено, откакто кариерата му на терена приключи.

Явно едномесечната ваканция в страната е подействала успокоително на Митко и сега му е доскучало. Няма как по друг начин да си обясним напъните му да досажда на виделите всичко български зрители с мегаломанските си амбиции за стола на Борислав Михайлов,

Бившият национал за пореден път подценява паметта на българите и се опитва да атакува БФС с халосни патрони, занимавайки министъра на спорта с обстоятелството, че ще бъдат изключени над 100 клуба от аматьорския футбол.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Аудиторията обаче е наясно, че футболният съюз е автономна организация и не е под шапката на спортното ведомство, а се управлява от Изпълком.

Същият този Изпълком взе решение за изключване на въпросните клубове, за които в момента пищи Бербатов.

Вероятно му пригласят и шепа "перхидролени пудели", някои от които, се имат за юристи.

Бръщолевенията на Бербатов контрастират ярко на обещанието му, че ще свика конгрес, който трябваше да се проведе в началото на годината.

Бербатов обаче обича да мълчи за провалената подписка и да залива общественото пространство с лакърдии. Това обаче няма да му помогне да се настани на президентския пост в БФС, а по-скоро ще го изложи за пореден път.

Така че, Бербо, продължи да мечтаеш, мечтите са безплатни, а както добре знаем, ти си голям фен на авантата!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!