ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Едва ли има футболен деятел, който да чака с толкова голямо нетърпение загубите на българския национален отбор по футбол от... Димитър Бербатов.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Преди да отбележи гола, с който влезе в статистиката като реализатор на „трикольорите“ за всички времена и да си бие камшика, Митко беше доста скромно и непретенциозно момче. Но от няколко години в главата му се е загнездила идеята, че трябва да стане президент на БФС, а съотборниците му от близкото минало Стилиян и Мартин - вицепрезиденти.

И с треперещи от вълнение ръце Димитър едва чака края на злощастните напоследък мачове на националите, за да си отвори Фейсбук и да драска срещу Борислав Михайлов. Неуспешните му опити да превземе футболната централа не му дават покой и той атакува ли атакува както едно време, когато бележеше голове за Байер Леверкузен, Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Фулъм.

Постоянно сипе отрова, че близо 20 години националният отбор не се е класирал на голям форум, но се прави на приятно разсеян, че той също е играл през този период заедно с приятелите си.

За жалост, вече на сериозната за един мъж възраст от 42 години Бербатов не е работил нито ден след края на футболната си кариера.

Уж големите му и силни контакти по целия свят не му стигнаха, за да го назначат дори за администратор на някой отбор. Остава му само драскането срещу собствената футболна централа, която допринесе за внушителните му постижения като спортист.

Затова за Митко ще е много по-добре да се хване на работа при приятеля си Александър Томаш, който направи фурор в Локомотив Пловдив. По този начин хем ще се заеме с полезна работа и ще е близо до футбола, хем и ще изкара някое левче, което да прибави към милионите си. Така животът му ще придобие много повече смисъл отколкото да е в армията на хейтърите, която е много по-многобройна от славната в миналото родна войска.
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ