Не, няма шега, въпреки че е 1 април днес. Бербатов изчезна. Наистина. Покри се вдън земя след поредния шамар, който изяде в битката за БФС. И докато след първото препъване рейтингът му все още беше висок, сега се е сринал. Рухнал е като книжна кула, духната от вятъра на промяната, който Митко години наред ни обещаваше да пусне в българския футбол, след като се самопокани и закани да оправи.  

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Нещо друго – казват, че даже хора от приближените на Бербатов са спрели да му вярват. Едни са разочаровани от липсата на силна програма, с която уж трябваше да вземе властта в БФС. А втори заради характера и поведението му спрямо тях. Май БЛИЦ ще се окаже прав, след като преди време написа, че Бербатов обича само Бербатов.

Та след всичко това Митко се скри. Изчезна от камерите и микрофоните. Върви слух, че умува бягство в чужбина. Или по-точно – преселение в Англия. Така го съветвали негови близки, а той все още не е взел окончателно решение. Стилиян и Мартин също му предлагали поне за няколко месеца да избяга от родната действителност.