ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Голмайстор №1 в историята на националния отбор Димитър Бербатов обяви, че предусеща победата си в днешното Общо събрание на клубовете, членуващи в БФС. Бившият нападател един от кандидатите за президент на организацията, измежду които ще избират делегатите на конгреса.

„Влизам с усещането за победа. Знаем какво направихме през последните три години. Докарахме битката до днешния ден. Изключително горд и доволен съм от екипа. Направихме всичко прозрачно и накарахме така, че цялата общественост да иска промяна“, заяви Димитър Бербатов.

„Надявам се целият Конгрес да бъде предаван, не от една или две камери. Подготвени сме с едно наум от предишния Конгрес. През тези три години видяхме много отрицателни и положителни неща. Моят екип заслужава голямо уважение. Това, което направихме е революционно. Преди три години, когато започваше цялото нещо, тогава беше истинската борба“, заяви кандидатът за президент на БФС.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

„Общността иска ново начало след толкова години на управление. За това мисля, че ще бъде избран нов президент. Обединението е хубава дума, но трябва правилното обединение. Ако има компромиси, нищо добро няма да стане. С цялото уважение подхождам към всички кандидат-президенти“, допълни Бербо.

„Лично аз очаквам оставката на Борислав Михайлов да бъде приета, въпреки че оставка не се гласува. Ти не можеш да го задължиш и да го държиш против волята му. Не мисля, че оставката на Борислав Михайлов няма да бъде приета. Ще бъде приета, няма как“, допълни голмайстор №1 на националния отбор.

„Каква е целта с този подарък, която се дава на делегатите“, попита Бербатов относно подаръка, който се дава на всеки един делегат при неговата регистрация.