Голямата футболна звезда Димитър Бербатов се отказа от националния отбор. Митко даде пресконференция пред българските журналисти, която продължи повече от 1 час.

Накрая Бербо прекъсна медиите и почти на тръгване сподели нещо много интересно. Той намекна, че след няколко години може да стане президент на БФС.

"Аз си тръгвам от националния отбор, но не и от България. Аз съм българин, сигурно пак ще живея тук някой ден. Сигурно няма да е толкова далеч времето, в което няма да съм активен футболист. Ако ви омръзне да ви лъжат, може да ме потърсите, за да ви оправя футбола. Надявам се да сте разбрали защо държа дистанция с вас и защо съм се държал така до момента. След някоя друга година може да ме потърсите, ако искате футболът ви да върви нагоре. Това го казвам наистина сериозно", каза Бербо.

Още вчера БЛИЦ оповести, че на пресконференцията ще бъде разкрита любопитна информация, свързана с Бербатов.

Тогава не пожелахме да разкриваме същността на новината, за да оставим "топката в краката" на Бербо. Заради появилите се днес спекулации решихме, че няма смисъл повече да крием целта за свикването на извънредната среща с медиите./БЛИЦ

Цялото интервю на Димитър Бербатов тук