Капитанът на България Димитър Бербатов изрази надежди, че успехът над Черна гора днес може да вдъхнови тима преди визитата на Италия идната сряда.

"Хубава е тази победа, но дай да видим дали ще вземем другия мач (б.р. - с Италия), който се явява доста труден. Надявам се да сме с по-голямо настроение и самочувствие след тази игра. Всичко може да стане при гостуването на Италия. Можем да играем без притеснения, защото няма от какво да се страхуваме. Предполагам, че ще изненадаме всички с победа срещу световния шампион, но и преди сме изненадвали всички с победи срещу големите, така че всичко е възможно", каза Бербо.

"Не знам кой отговаря за този стадион, но трябва да бъде уволнен моментално. Трябва да се мисли за интересите на България. Мадона идва тука и забравя, че е била в нашата страна. Колкото и пари да са платени за наем, е престъпление срещу спорта в страната ни да се проведе на националния стадион този концерт", допълни един от лидерите на националния ни отбор.

"Тези работи, че не съм бил вкарвал от много време, могат да притеснят някой 18-годишен. Аз съм играл-играл много мачове. И 10 мача да не вкарам гол, това не ме притеснява особено", завърши нападателят./БЛИЦ