Легендата на българския футбол Димитър Бербатов говори пред NOVA за предстоящия мач на Левски срещу неговия бивш отбор ПАОК. Той заяви, че ще бъде на “Герена”, за да гледа срещата и ще стиска палци на „сините”.

„Играх преди доста време в ПАОК. Времената са различни, отборът е различен, всичко е различно. Амбициите им винаги са били големи. Идват тук да откраднат нещо. Аз ще наблюдавам двубоя, както този на Ботев Пловдив. Пожелавам успех на всички наши отбори, които играят в турнирите. Няма страшно, с който и да играеш. По някакъв друг начин се приемат тези турнири. Левски също ще подходи така”, каза Бербатов.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Станимир Стоилов знае как да подреди отбора. Ще бъде интересен мач. Аз очаквам хубава атмосфера. Това са български отбори, независимо кой играе. Който и да е в турнирите, той играе от името на България. Делението при мен вече го няма. Аз подкрепям всички отбори”, добави той.

„Очаквам победа. Победата винаги играе добре за самочувствието, независимо дали ще е минимална. Важно е да вземеш чувството на удовлетвореност след мача, дава ти повече самочувствие, докато загубата ти играе на психиката. Добре е винаги да започнеш с победа в тези турнири”, завърши бившият нападател.