Капитанът на националния отбор Димитър Бербатов даде първото си интервю на българска земя след раждането на дъщеричката му Деа. Митко говори след днешната тренировка на "трикольорите", в която той взе участие. Нападателят, заедно със Стилиян Петров, Димитър Иванков, Станислав Ангелов и Благой Георгиев се появиха на заниманието половин час по-късно, тъй като Станимир Стоилов ги задържа в съблекалнята.

"Ех, как все всичко виждате вие. Да, нямаше ни на терена в началото на тренировката. Останахме в съблекалнята, за да си говорим за бебетата, как е що е... не може всичко да ви казваме", заяви Бербо като по този начин не потвърди, че тарторите са говорили с Мъри за премиите за предстоящите евроквалификации и парите за повиквателни.http://cache.daylife.com/imageserve/0cUK2OWfpWe6X/610x.jpg

"Вече като баща, няма разлика. Предполагам, че всички знаете как е. Повечето от вас са минали през този път", каза Бербо.

Той добави, че е готов да играе в контролата срещу Малта в сряда. "Имах известно количество вода в коляното след удар от мача с Блекбърн. Виждате, че се готвя наравно останалите, значи ще мога да играя в сряда", продължи нападателят на Манчестър Юнайтед.

Бербо каза още, че Станимир Стоилов го чака светло бъдеще начело на националния отбор. "Моето мнение напълно се припокрива с това на Изпълкома, подкрепям ги. Смятам, че Станимир Стоилов си върши добре работата, старае се, с него ни чака светло бъдеще. Вината, че не се класирахме на световното първенство е в това, че изпуснахме много точки", заяви Митко, който не пожела да коментира случващото се в бившия му клуб ЦСКА. /БЛИЦ