ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Димитър Бербатов официално обяви, че ще се кандидатира за президент на БФС за конгреса на 15 март 2024 година.  Това съобщи самият той на пресконференцията, която свика заедно с дясната си ръка Петър Величков и Борис Станков.

„Да, ще се кандидатирам. Ще ви разясня част от програмата ни, но преди това давам думата на Величков. Надявам се, че предстоящият конгрес ще бъде прозрачен и няма да има циркове“, започна Бербо.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„Вижте привидно как стоят нещата. Михайлов подаде оставка, има свикан конгрес и това успокои хората. Те си мислят, че всичко премина и това е краят“, започна Величков, който уточни, че е юрист, а икономист по образование.  

„С действията си обаче БФС не мисли така. Планът им е следният. Хората от Изпълкома се надяват независимо от резултата на 15 март да има обжалване. Това ще се направи с цел Михайлов да остане власт. Той се надява напрежението да утихне и тихомълком да си дърпа конците. На Изпълкома онзи ден един от членовете – Димитър Георгиев, директно заяви, че ще се кандидатира за президент, за да обжалва след това до дупка решението. После той ме нарече лъжец. Но аз ще му кажа: Като е толкова смел, да извади звуковия файл от сбирката. Има записано всичко. Да го покаже и тогава да ме нарича лъжец.

Видях тази сутрин някаква позиция на БФС, която, е безумна Как Михаил Касабов щял да представлява БФС с решение от Управителния съвет. Нямало законово основание да бъде вписан като временен президент. Това е огромна некомпетентност или някаква игра. Нека се провери дипломата на изпълнителния директор Борислав Попов дали е юрист. Тези хора отново заблуждават. Те употребяват груби лъжи. Маша в ръцете на Михайлов ли е Касабов?

Конгресът ще бъде обжалван. Ще видите. Те сега търсят свой човек, когото да превърнат в своя маша“, заяви още Величков.