Димитър Бербатов се прибира утре по обяд от Манчестър. Той ще пристигне с чартърен полет. Митко ще използва паузата в първенството заради европейските квалификации, за да проведе няколко срещи, от които зависят настоящето и бъдещето му. Както и да свърши други неща. Едно от тях е да прибере в Англия Елена и дъщеря им Деа, която на 15 октомври ще навърши две години.
 
Източници на БЛИЦ съобщиха, че Бербатов ще проведе среща с президента на БФС Борислав Михайлов по покана на футболния бос. Двамата ще се видят на четири очи след завръщането на Боби от Киев, където утре националите играят контрола с Украйна. Най-вероятно това ще се случи в неделя или в понеделник. Дали на разговора Митко ще постави условието си, че е готов да се върне в националния отбор, ако Лечков се махне от футболната централа, можем само да гадаем. След като обаче Боби е инициаторът на провеждането на срещата, е доста интересно какво той ще каже и ще предложи на нападателя.
 
Димитър Бербатов обаче е инициатор на друг разговор. Митко ще се срещне с бившия селекционер на националния отбор Пламен Марков. А всички знаем, че Марков е най-големият опозиционер на настоящото футболно ръководство. Самият специалист вече открехна вратата, водеща към промяната, намеквайки, че е нужно свикването на извънреден конгрес на БФС. Дали Митко ще подкрепи Марков и идеята за кардинални промени, дали ще остане в сянка или ще застане официално зад опозицията, отново можем да гадаем.
 
Ето какво призна пред БЛИЦ човек от обкръжението на Бербатов: “В момента при Митко в Англия има двама души, с които той провежда важен разговор, свързан с бъдещето му”. Кои са тези хора, засега не знаем, но с тази новина загадките около Бербо се увеличават драстично. Явно предстои нещо доста интересно...