Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Димитър Бербатов заяви, че му е тъжно като гледа отстрани мачовете на националния отбор и не изключва възможността отново да заиграе за родината си. Митко напусна държавния тим през май 2010 година и по този начин пропусна квалификациите за Евро 2012. Сега той е пред раздяла с Манчестър Юнайтед и се надява да си намери нов отбор, да заиграе редовно и чак тогава може да се говори за връщането му в националния.

"Всеки втори човек ме пита дали бих се върнал. Не мога да излъжа и да кажа, че ми е все тая, дреме ми. Гледам мачовете по телевизията. Не мога да превключа на друг канал например, когато играе националния отбор. Вълнувам се и ми е тъжно. Винаги съм искал и съм обичал да играя в националния. Гледам и си викам "сега, ако бях там, да му дам пас или на мен да ми дадат, да вкарам гол". Това са нормални неща, минават ми през главата. Не съм безразличен, не чакам условия, въпреки че мога да поставя, да бъда с твърд характер. Мога да кажа, че ще се върна, но не е правилното решение", сподели Бербо, който гостува в предаването "Нека говорят" по btv.

"Имал съм разговори с Любослав Пенев. Няма какво да крия, говорихме. Не сме работили досега, но аз го познавам, винаги съм го уважавал. Помоли ме да поговорим. Видяхме се и се разбрахме пак да си говорим. Но аз не играя в Манчестър Юнайтед, резерва съм. Не се чувствам добре, не съм във форма. Някак си не се връзват нещата. Ако сега си намеря някой подходящ нов отбор или пък остана в Манчестър, не знам, всичко може да стане, трябва да заиграя редовно", каза още 31-годишният нападател.