Берое днес официално продаде състезателните права на португалския футболист Давид Каядо на украинския първодивизионен Таврия (Симферопол). Това съобщиха от старозагорския клуб, потвърждавайки новината на БЛИЦ от 23 януари, когато първи разкрихме в кой отбор преминава Каядо.

Договорът на крилото изтичаше през лятото на 2014 г. и според желанието на играча той не бе подновен. Днес бе финализиран трансфера му от страна на Берое.

„Ще запомня двете години в Берое отлично. Бяха много добри времена, в които израстнах като футболист и спечелих две купи. Сега правя нова стъпка в кариерата си и се надявам да е правилната“, каза на раздяла Каядо за beroe.bg.

„С тези думи искам да благодаря на Берое и феновете! Благодаря ви за вашата подкрепа и за това, че накарахте мен и моето семейство да се чувстваме толкова специални! Оставяме тук много добри и прекрасни моменти, които са завинаги в сърцата ми. Благодаря, Стара Загора! Благодаря, Берое! До скоро!“, написа Каядо в профила си в социалната мрежа "Фейсбук" при тръгването си към Украйна.

От своя страна ръководството и спортно-техническия щаб на клуба изказа своята благодарност към играча за професионализма и добрите изяви с фланелката на отбора и му пожелава още успехи в неговата кариера.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ