Юношите на Берое (родените 1997 година) разбиха с 6:0 Миньор (Раднево) в мач от 17-ия кръг на областното първенство. Голмайстори за старозагорци бяха Михаел Лалев на два пъти, Александър Колев, Никола Какамъков, Ивелин Илиев и Радостин Рашев.

В 7-ата минута Антон Сакалийски пусна към непокрития Михаел Лалев пред границата на малкия пеналт, но ударът на тарана бе прекалено слаб и вратарят на гостите улови. Три минути по-късно Димитър Видев намери отлично Михаел Лалев на точката на дузпата и роденият в Казанлък нападател прехвърли стража на Миньор, за да открие резултата.

В 34-ата минута Александър Колев бе изведен добре зад защитата на гостите и с прецизен удар по земя покачи на 2:0.

Четири минути след началото на второто полувреме Никола Какамъков центрира остро в наказателното поле, но вратарят на Миньор улови. В 47-ата Михаел Лалев получи топката пред наказателното поле на съперника, навлезе отляво, след което преодоля и вратаря, за да покачи на опразнена врата на 3:0.

В 59-ата минута Михаел Лалев напредна добре отляво и стреля, но топката срещна страничния стълб на вратата. Две минути по-късно Никола Какамъков получи топката на 15 метра пред наказателното поле на гостите, след което напредна добре и след 20-метров самостоятелен рейд стреля в горния десен ъгъл на вратата за 4:0.

В 71-ата след кратък карамбол в наказателното поле на Миньор топката попадна в краката на Ивелин Илиев, който шутира от 10 метра и покачи на 5:0.

Пет минути по-късно Николин Нейков центрира към Александър Колев, който пробва атрактивно изпълнение със задна ножица, но ударът му бе прекалено слаб и стражът на гостите улови.

Минута преди края на срещата отново Николин Нейков центрира в наказателното поле, където най-съобразителен бе Радостин Рашев, който с глава оформи крайното 6:0.