Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Истински ад очаква Славия на реванша в Стара Загора. От 17:30 часа "белите" се изправят срещу Берое в решителен сблъсък, който ще определи кой от двата тима ще се спори с "Левски" за Купата на България. Под Аязмото отново се размечтаха и искат триум като този през 2010 година, когато с Илиан Илиев начело старозагорци спечелиха трофея. "Белите" обаче също много искат Купата на България, която да поднесат на феновете си за 100-годишния юбилей.

Избраниците на Велислав Вуцов и тези на Петър Хубчев не успяха да си отбележат гол в първата среща на "Овча купел", като днес гостите ги устройва и голово равенство, което ще ги класира на финала.

На "белите" никак няма да им е лесно в Храма, където се очакват около 10 000 зрители, които да подкрепят мощно любимия си Берое. Именно това дава предимство на домакините. Публиката на Берое многократно е доказвала, че умее да подкрепя любимците си всеотдайно от първата до последната минута.

Мачът е изключително важен и може да осмисли сезона на тима, който го спечели.

Треньорът на Берое Петър Хубчев разчита на най-доброто, докато Велислав Вуцов не може да използва наказания Петър Димитров, който е бивш играч на старозагорци. В атака за домакините отново ще играе Венцислав Христов, подпомаган от Георги Андонов, Амир Саюд и Давид Каядо.

За Славия пък ще атакува Радослав Василев. На младия нападател в предни позиции ще помагат Галин Иванов, Павле Попара и Антонио Ливраменто. Както вече стана ясно, опитният Тодор Колев е възстановен, но се очаква да остане на пейката. По всяка вероятност резерви ще бъдат и Чавдар Янков и Здравко Лазаров.


ber.jpg
logo_Slavia.jpg
БЕРОЕ - СЛАВИЯ

Стара Загора, ст. "Берое"
Днес от 17:30 часа
Съдия: Георги Кабаков
Пряко по БНТ 1


Вероятни състави:

БЕРОЕ: Иван Караджов, Пламен Крумов, Борислав Стойчев, Владимир Зафиров, Веселин Пенев, Елиаш Да Силва, Алберто Лоузейро, Георги Андонов, Амир Саюд, Давид Каядо, Венцислав Христов
Контузени: Игнат Дишлиев, Емил Ангелов
Наказани: няма
Tреньор: Петър Хубчев

СЛАВИЯ: Георги Петков, Радослав Димитров, Даниел Златков, Живко Желев, Димо Атанасов, Тодор Янчев, Янко Сандански, Галин Иванов, Павле Попара, Антонио Ливраменто, Радослав Василев
Контузени: Емил Петров, Стефано Кунчев, Тайсуке Акиоши
Наказан: Петър Димитров
Треньор: Велислав Вуцов

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ