Променен беше часът на предстоящата утре контрола между Берое и румънския втородивизионен Динамо II (Букурещ). Вместо от 15 часа, срещата в комплекс "Папилон" ще започне от 14:15 часа. Мачът можете да следите на живо в Beroe Online.

Динамо II (Букурещ) играе във втора румънска лига и е на 8 позиция в класирането. В събота румънците загубиха с 1:3 от Миньор (Перник). Попаденията за "жълто-черните" вкараха Крум Бибишков, Бен Рамадан и Tомислав Павлов. За Динамо точен беше Михай Битез.

Вчера пък вторият отбор на Динамо победи с 4:1 китайският тим Бит ФК с голове на Лемак, Мазараче, Паун (от дузпа) и Битез. Днес Динамо II играе с Витертур (Швейцария), а на 8 февруари, ден след мача с Берое, ще срещне Даугава (Рига).

В срещата с Берое е възможно да вземат участие и играчи от първия отбор на Динамо. На 8 февруари водачът в класирането на румънската първа лига обаче има предвиден мач от четиристранния турнир за Купа "Таурус" като съперник ще е ЦСКА (София) или Будучност (Подгорица) в зависимост от развоя на мача между Динамо и Зимбру (Кишинев), който ще се играе днес и срещата на българския отбор с футболистите от Черна гора. На 10 февруари пък е предвидена контрола между Динамо и Лудогорец (Разград).