Ръководството на Берое е поставило цена от 250 000 лева на националния защитник Иво Иванов, съобщава сайтът на клуба. Интерес към бранителя проявяват Левски и Черноморец.

“Със сигурност на този етап в Берое остава Иво Иванов, който е желан от Левски, но "сините" засега не са отправили оферта към Берое и не са готови да платят трансферната му сума от 250 000 лева. Отпадна възможността той да бъде трансфериран в Черноморец, тъй като предлаганата от "акулите" трансферна сума от 100 000 лева и 15% от бъдещ трансфер не удовлетворява Берое”, пише сайтът на старозагорци.

“Бизнесменът Дечко Колев отказа да вземе акциите на Берое на този етап. На 23 декември 2009 година Дечко Колев обяви официално интереса си към Берое. Тогава той проведе среща с притежателя на 99,998% от акциите - СНЦ Футболен клуб Берое - ветерани. На преговорите за акциите присъстваха Дамян Георгиев, Валентин Грудев и Георги Белчев от името на клуба на ветераните, а Дечко Колев бе заедно с двамата си синове - Иван и Даниел.

Ветераните поставиха условие преди да бъдат придобити акциите от кандидат-собственикът, той да покрие всички задължения на отбора до 31 декември 2009 г. Освен това са поискани банкови гаранции за бюджета за следващия сезон. Последва одит на финансовата документация от финансистите на бизнесмена, които установиха задължения от 611 000 лева", съобщава още сайтът на Берое./БЛИЦ