Берое се наложи над Етър с 1:0 в контролна среща, играна в Стара Загора. Единственото попадение падна в 61-ата минута и бе дело на Енцо Еспиноса.

Първата опасност в мача бе в петата минута, когато Гонсало Исса подаде към Стефан Гаврилов, който стреля, но над напречната греда в аут. Седем минути по-късно Франсиско Политино си отвори много добре пространство в наказателното поле на Етър и стреля, но Ангел Мартинов спаси.

В 32-ата минута след центриране от корнер в наказателното поле на Берое, Принс стреля с глава, но над напречната греда в аут. Николай Янков стреля от фал в 42-ата минута, но Хуан Лунгарсо внимаваше и изби в корнер.

Второто полувреме започна с положение пред вратата на Берое. В 51-ата минута Янков центрира  в наказателното поле на домакините, където Лунгарсо се размина с топката, а от един-два метра Шахредин Бокхулда стреля в аут.

Берое откри резултата 1:0 в 61-ата минута, когато Гаврилов центрира от пряк свободен удар в наказателното поле на Етър, където Енцо Еспиноса бе изпуснат и с глава вкара топката във вратата на Ангел Мартинов.

Четири минути по-късно Хуан Карлос стреля от границата на наказателното поле на Берое, но в аут.

Етър можеше да изравни резултата в 68-ата минута. Хавиер Бетегон бе сам срещу Лунгарсо, но вратарят на Берое атрактивно спаси.

Гаврилов направи добър пробив в 76-ата минута и стреля, но над напречната греда в аут.

Ласзо пъл се намеси много решаващо в 81-ата минута, когато блокира удар на Бокхулда в наказателното поле на Берое.

БЕРОЕ - ЕТЪР 1:0
1:0 Енцо Еспиноса (61)