Кондиционният треньор на Берое Пламен Липенски заяви пред клубната телевизия, че очаква хубав мач при гостуването на Черноморец в Бургас в 24-ия кръг на "А" група, което е утре от 18:00 часа.

"Очаквам хубав мач. Двата отбора играят футбол и го показаха от началото на първенството. За добър мач предразполага и времето. Виждаме едно прекрасно по отношение на климатичните условия време. Утре и вдругиден се предвижда да е доста топло - между 27 и 30 градуса, но това ще е така и за двата отбора.

Отборът е прекрасно подготвен и за това главни виновници са момчетата, че изпълняват всичко, което техническото ръководство, начело с Петър Хубчев, им поставяме като задачи. 100 процента професионалисти са и резултатите са на лице. Надяваме се и в този мач да го покажем - да играем футбол и да дадем всичко от себе си, а накрая - каквото сабя покаже", каза Липенски.

Берое се класира за финала в турнира за Купата на България, където ще срещне “Левски”. Липенски заяви, че Берое няма да се насочи изцяло към двубоя със "сините".

"Ние сме професионалисти. Това са мачове, отговорни в "А" група. Не ни минава през главата такова отношение през нашата работа. Ще излезем утре и вдругиден, за да потвърдим това, което казах", коментира още кондиционният треньор.