Помощник-треньорът на Берое Левон Апкарян коментира предстоящото гостуване на тима му на “Левски” в София. Той е категоричен, че заралии няма да “върнат газта” в шампионата, за да наблегнат на полуфинала за купата, където ще се изправят срещу Славия.

“Мога да уверя феновете и хората тук в Стара Загора, че няма да пестим нито една капка в този мач срещу “Левски”. Взимаме го много сериозно. Много добре знаем, че във футбола както днес си горе, така утре може да си долу. Искаме да продължим целенасочено да работим. Мачът с “Левски” не е по-различен от всеки друг двубой от “А” група. Няма да се пестим и да мислим за Славия”, коментира Апкарян пред клубния сайт.

Според него радващото в Берое е, че играчите демонстрират все по-добра форма.

“В цикъл сряда-събота е нормално да се натрупа умора, но при нас се получава обратния ефект. Футболистите се мотивират и се раздават на 100 процента. В състава се завръщат и хора, които имаха болежки – Каядо, Дишлиев и Педро вече тренират. Радващо е, че те също са на линия и може би дори ставаме по-силни”, допълни Апкарян.

Той призна, че не е имал предпочитан съперник за 1/2-финалите за купата на България.

“На тази фаза едва ли са останали отбори от които да се избира. Който и да е съперника е все едно. Със “Славия” вече играхме, но мачовете за Купата са малко по-други. Отиваме, така както във всеки мач до сега – нищо ново, за победа”, завърши асистентът на Петър Хубчев.