Берое ще се раздели с бранителя Иван Бандаловски по взаимно съгласие. Това обяви спортният директор на клуба Валентин Грудев, който коментира и селекционните планове на клуба.

„С Бандаловски се разделяме. През новата година ще разтрогнем договора“, призна Грудев пред „Тема Спорт“.

„Имахме желание да привлечем Галин Иванов, но той вече не е на дневен ред за нас. Говори се, че ще премине в друг български клуб, но не е моя работа да коментирам този въпрос.“

„Не сме обсъждали Бодуров като вариант. Имаме набелязан централен защитник, но той е чужденец“, допълни спортният директор на Берое.

„Крум Стоянов от Етър и Георги Минчев от Царско село имат договори със своите клубове. Макар да не сме ги отписали като опции, засега нищо не можем да кажем за тях“, обяви Грудев.

Заралии са се насочили основно към футболисти от втора и трета португалска дивизия. Клубът работи с агент, който отговаря конкретно за Португалия.

Берое прави всичко възможно да задържи левия бек Александър Василев, за когото има запитвания от чужбина. Ръководството ще пробва да продаде Ерол Алкан, като се водят напреднали преговори с друг клуб.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020