СНЦ "Национален фенклуб Берое - Стара Загора" организира пътуване за срещата от 6-ия кръг на "А" група между отборите на "Ботев" (Пловдив) и Берое (Стара Загора), която ще се проведе на 22.09.2012 г. от 17,00 часа. Цената на пътуването е 10 лева за членове на НФК Берое (срещу предоставяне на актуална фен карта) и 12 лева за всички останали фенове.

В цената на екскурзията е включен билет за футболната среща. Билети за мача в Пловдив също могат да бъдат закупени предварително в Стара Загора от фенмагазина на Берое на цена 5 лв.

Записването ще се извършва от понеделник до петък (21 септември), във фенмагазина на Берое на ул. "Сава Силов" 49 (западно от Професионална Гимназия по Облекло и Хранене "Райна Княгиня").

Работно време - от 10,30 - 18,00 часа - обедна почивка от 14,30 до 15,00 часа. Умоляват се желаещите да се запишат по-рано, за да може да се организира навреме транспорта според броя пътуващи. Тръгване – 14,30 часа (събота) от обръщалото на стадион "Берое". Другият организиран транспорт за футболната среща е с влак.

Подробности за пътуването очаквайте началото на седмицата. Във фенмагазина вече са пуснати в продажба билетите за футболната среща, които са на стойност 5 лева.