ПФК Берое бе определен за Отбор на 2013 г. (колективни спортове) на Стара Загора, а наставникът на тима Петър Хубчев бе избран за Треньор на 2013 г. на Стара Загора на традиционния „Бал на спортиста“, организиран от Община Стара Загора.

Церемонията се състоя снощи в новата общинска спортна зала „Иван Вазов“. Клубът бе представен от Изпълнителния директор и Председател на СД Илко Русев, Иван Иванов (Член на Съвета на Директорите), Стелиян Попчев (Административен директор), Ваня Джаферович (Директор „Маркетинг и реклама“), капитана на отбора Георги Андонов и неговия колега Георги Динков.

Андонов взе от името на колегите си призът за Отбор на годината, който още днес намери мястото си в Музея на спортната слава на „зелените“ на стадион „Берое“.

За Спортист на Стара Загора бе определен Стилиян Петров (карате).

Наградата за треньор на годината от името на Петър Хубчев, който е в чужбина от негово име взе Административният директор на Берое Стелиян Попчев. Както е известно, това е втори приз от Стара Загора за Хубчев, след като на празника на Града - 5 октомври, той стана и Почетен гражданин на Града на липите, поетите и правите улици заради приноса му към спорта в Стара Загора.

Тази година Берое изпраща една от най-успешните си години със спечелването на Купата и Суперкупата на България и съвсем заслужено спечели в категориите. За последно Берое отново спечели „дубъл“ в категориите през 2010 година, когато отново завоюва Купата на България. Клубът бе избран и за „Отбор на века“ през годините. Всички отличия са изложени в Музей на футболната история на Берое.