В офиса на Берое е била получена оферта от шампиона Левски за националния защитник Иво Иванов, но тя е била отхвърлена. Това стана ясно на днешната пресконференция на председателя на Съвета на директорите на старозагорския клуб Дамян Георгиев и старши треньора Илиан Илиев.

"Предложението от Левски беше факт, но всички заедно преценихме, че на този етап най-доброто решение е Иво да остане в Берое поне до лятото и тогава отново да мислим за неговото бъдеще", заяви адвокат Дамян Георгиев.

Наставникът на отбора Илиан Илиев пък подчерта, че и желанието на самия футболист е било да продължи да защитава беройския екип поне още един полусезон.

"Иво Иванов напълно осъзнава, че в Стара Загора започнахме да градим нещо хубаво. През есента вече имаше и резултати, и той продължава да иска да е част от нас. Като свърши сезона, той ще има възможност да помисли и ако реши, да започне на чисто", каза Илиев.

Разбра се също, че интересът към бранителя от страна на руския Сатурн е реален. Както е известно, БЛИЦ първи ви информира за това. От Берое споделиха, че представители на Сатурн са поискали видеозаписи с мачове на Иво Иванов, но досега няма официално запитване за цената му или пък конкретна оферта за него. /БЛИЦ