За пета поредна година феновете на Берое ще изберат Мис Берое Фенка. Желаещите да участват в конкурса беройки трябва да изпратят свои снимки (поне 2 снимки на които ясно се вижда лицето и поне 2 снимки в цял ръст, правени през последните 6 месеца) и кратка информация за себе си на следния адрес [email protected]. Идеята е да се избере най-чаровната фенка сред почитателките на Берое.

Сайтът Beroe Online очаква многобройните фенки на "зелените" да се включат със свои снимки. Обещава им примамливи беройски награди.

Снимките трябва да отговарят на следните условия: да са правени през последните 6 месеца, два от фотосите трябва да показват участничката в цял ръст, на две снимки трябва да се вижда лицето на канидатката. Поне една снимка задължително да подчертае на кой отбор е привърженичка кандидатката, т.е. да е с беройска фланелка, шапка, шалче, знаме и/или друг беройски фенартикул. Задължително е в информацията за себе си освен да напишат имената и възрастта си, да отговорят и на следните въпроси:
1. От кога си почитателка на Берое?
2. Колко мача на Берое си посетила (приблизително)?
3. Кой е любимият ти играч от настоящия отбор на Берое?

Приемането на писмата със заявки за участие в конкурса ще става от 18.02.2011 г. до 28.02.2011 г. На 1.03.2011 г. в специална тема във форума към сайта ще се публикуват снимките и информацията за фенките и от тогава до 7.03.2011 г. ще се гласува от всички посетители на сайта по правилата, посочени в същата тема.

Всяка участничка ще получи оригиналната фланелка на тима с автографи от всички футболисти.

През тази година ще има награда на журито, като в него ще се включат представители на екипа на Beroe Online. Те освен снимките ще оценят и привързаността и фенското присъствие на участничката. Специалната награда на журито засега остава тайна.

На 08.03.2011 г. по случай празника на жените ще бъде обявена победителката в конкурса, а това ще бъде участничката с най-много гласове. Спечелилата ще получи възможността да се запознае с любимия си футболист, както и професионална фотосесия с беройски фенартикули, както и ще бъде лице на инициативите на Beroe Online през предстоящата година.

Ако някоя от участничките е затруднена при намирането на фенартикули на Берое и за направата на самите снимки, нека пише на [email protected]. /БЛИЦ