Децата на Берое, родени след 2002 година, се класираха за полуфиналите на турнира за Купата на БФС, след като отстраниха Янтра 2002 (Габрово) след успех с гръмкото 12:0 на реванша и общ резултат от двата мача 18:1.

Двубоят под Аязмото бе протоколен след солидната победа в Габрово, която избраниците на Атанас Рибарски извоюваха. Малките беройци обаче отново не оставиха абсолютно никакви шансове на съперника и изиграха мача на пълни обороти. Първото попадение бе дело на Божидар Пенчев, който се разписа още в 5-ата минута с удар от границата на малкото наказателно поле и пас на Никола Маринов. Шест минути по-късно Маринов удвои, след като получи топката зад гърба на отбраната и преодоля стража на гостите без проблеми. В 19-ата Христо Христов изведе Маринов и той реализира втория си гол в срещата за 3:0. В 30-ата минута Никола Маринов регистрира своя хеттрик. Той се разписа с хубав прехвърлящ удар от дистанция - 4:0. Само две минути по-късно Пламен Пенев успя да преодолее половината отбор на Янтра и направи 5:0.

През второто полувреме Берое продължи да доминира. В 38-ата минута Христо Христов бе точен за 6:0. След десетина минути последваха нови три бързи гола - в 48-ата Виктор Ангелов се разписа след удар с глава, а минута по-късно отново Христо Христов отбеляза за 8:0. Деветото попадение бе реализирано отново от Никола Маринов, който вкара четвъртия си гол в 53-ата минута. Седем минути по-късно Пламен Пенев реализира за 10:0 с удар от малък ъгъл. Крайният резултат бе оформен след голове на Станимир Тодоров в 64-ата и страхотен удар от дистанция и на Пеньо Йорданов, който регистрира крайното 12:0 минута преди края.

Днес са другите два четвъртфинала за Купата на БФС, които са с участие на отбори от школата на Берое. Юношите старша възраст приемат на Изкуствен терен Черно море и имат гол пасив след първия мач - 0:1. Юношите младша гостуват в Коматево на „Ботев“ с аванс от 3:1 след първия двубой. И двете срещи са от 14 часа.