Берое официално обяви привличането на Родриго Ачинели, който е четвъртото ново попълнение в състава. Вратарят е роден в Аржентина, но притежава и италиански паспорт.

За последно Родриго Ачинели е играл в италианския Комисо. Италианецът вече се включи в подготовката на отбора за новия сезон и тренира с новите си съотборници.

30-годишният страж е роден в Пеуахо, Аржентина. В своята родина той играе за отбора на Темперлей. Ачинели през своята кариера играе за английския Бъкстън, както и за италианските Муравера, Тортоли, Йоника, Сан Марко, Галико и Комисо.

Берое обяви и за още едно ново попълнение - Тиаго Сейхас. Полузащитникът вече тренира с новите си съотборници и се включи в подготовката на тима от първото занимание за годината. За последно той е играл в „Гриндавик“ (Исландия)

Тиаго Сейхас е на 22 години. Роден е в Италия, но има аржентински произход. Играе на позицията дефанзивен халф. Сейхас е юноша на „Бока Хуниорс“, а освен това е преминал през школите на „Дженоа“ и „Леванте“. Започва своята професионална кариера в италианския „Капри“, а последно е бил част от тима на исландския „Гриндавик“.