Естноският национал Сандер Пури и французинът с черногорски паспорт Александър Мартинович ще изкарат пробен период в Берое. Това бе съобщено от наставника на заралии Петър Хубчев. Двамата ще останат няколко дни в отбора, за да може треньорът да прецени дали ще му бъдат полезни.

Сандер Пури е роден на 7 май 1988 година в Тарту, Естония. Висок е 1,77 метра и играе като атакуващ полузащитник. Футболната си кариера започва в СК-10 Премиум (Тарту, Естония), следва трансфер в Левадия, където 74 мача и отбелязва 14 гола. През 2008 година Пури е на два пъти в преговори с актуалния шампион на Германия Борусия (Дортунд), но трансферът пропада. Играл е още за АЕЛ, Корона (Киелце), унгарския Ломпард (Папа) и финланския КуПС (Куопио).

Национал е на Естония като има от 2008 година насам 47 мача и 2 гола за мъжкия национален тим.

Александър Мартинович е роден на 31 май 1985 година в Монбеляр, Франция. Висок е 1,93 метра и играе като вратар. Има френски и черногорски паспорт. Записал е мач за националния тим на Босна и Херцеговина през 2008 година. Юноша е на Сошо (Монбеляр, Франция). От 2006 до 2011 година играе за Гент (Гент, Белгия), а през миналата година играе за Макаби Нетаня.