В продажба са новите клубни календари на ПФК Берое за 2012 година. Всеки желаещ може да закупи традиционното клубно издание във фенмагазина на ул. "Св. Княз Борис" 63, срещу техникума по хранене и облекло "Райна Княгиня" (Манджата), информира Beroe Online.

Календарът представя голяма качествена отборна снимка. Цената му е 3 лева. В продажба са и фенкалендарите на НФК Берое за 2011 г., в голям размер на цена 1 лвв. След 20 декември ще бъдат предоставени и малки календарчета с хубава снимка на феновете на Берое.

Във фенмагазина желаещите могат да закупят и много други коледни подаръци за близки, приятели и роднини, заразени от "зелената" идея.

Календар можете да закупите и на отчетното събрание на Национален фенклуб Берое. То ще се проведе на 20 декември (вторник) от 19 часа в конферентната зала на хотел "Железник". Организаторите канят всички привърженици на Берое, без значение дали са членове или не на фенклуба. Събранието е при следният дневен ред: отчет на дейността на Управителния съвет на фенклуба за 2011 година и обсъждане на всичко около любимия тим. Всички членове на УС на сдружението ще присъстват в залата и ще отговарят на въпроси на присъстващите. По-традиция в залата няма да бъдат допускани: лица, употребили алкохол; журналисти, в качеството си на такива и привърженици на други отбори.