Берое ще стартира новия сезон в "А" група с домакинство на Черно море в неделя, 20-и юли. Двубоят е с начало 20:00 часа. Клубът оповестява новия ред за вход на стадион "Берое", който е валиден както за мача с "моряците", така и за всички останали домакинства през новия сезон.

- Входът за деца до 12 години ще бъде свободен.

- Ученици и пенсионери ще влизат срещу билет на цена 2 лв. (в домакинските мачове срещу Лудогорец, "Ботев" (Пловдив), "Левски" и ЦСКА цената е 5 лв.)

- всички останали ще бъдат допускани срещу билети на цена 5 лв. (в домакинските мачове срещу Лудогорец, "Ботев" (Пловдив), "Левски" и ЦСКА цената е 8 лв.)

- единичен билет за VIP ложите (за всички срещи) – 30 лв.

Абонаментните карти дават право на достъп до домакинските срещи на "Берое" на стадиона под Аязмото за предстоящия сезон, като това, освен мачовете от "А" група и плейофите включва и срещите от турнира за Купата на България, които се играят на стадион "Берое". Нашият отбор ще има минимум 16 домакинства през настоящия сезон под Аязмото, като в зависимост класирането в турнира за Купата срещите могат да станат до 20. Това прави отстъпка между 20% и 40% от нормалната цена на билетите.

В продажба за два вида карти - стандартна, която е на цена 75 лв. и VIP карта с паркомясто на цена 500 лв.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите