С нова защита ще излезе Берое срещу Монтана. Последният мач от 1/16-финалите в турнира за Купата на България е днес от 13,30 ч. на стадион "Огоста". Треньорът на Берое Илиан Илиев ще направи две промени в отбраната. Титуляр вдясно на защитата ще започне Здравко Илиев, който заменя Александър Александров. В центъра до национала Иво Иванов ще застане Павел Ковачев.

Нападателят на старозагорци Георги Андонов е убеден, че Монтана ще бъде отстранен от турнира.
“Отиваме единствено с мисълта да ги отстраним. Но какво ще стане, само Господ знае. Надявам се да продължим напред в турнира и да радваме феновете си”, каза Андонов, който от началото на сезона има 7 гола.

Минимум 50 запалянковци от Стара Загора ще подкрепят отбора в Монтана. В клуба са притеснени от лошото състояние на терена.

“Сигурни сме, че домакините ще направят всичко възможно да приведат игрището в прилично състояние, но ние се настройваме да играем при тежки условия. Очаквам битка”, заяви Илиан Илиев.

За да запазят терена, играчите на Монтана вчера тренираха във волейболната зала. Защитниците Антон Личков и Тихомир Трифонов се включиха в заниманието, но ще останат извън групата за днешния мач. И двамата са с травми и лекарският екип реши да не рискува здравето им. Срещата пропускат и наказаните Мирослав Иванов и Бето./БЛИЦ