Спортният директор на Берое Валентин Грудев остана доволен не само от победата с 3:1 над Левски, но и от сезона на заралии, които завършиха на четвъртото място. Той съобщи, че вече има договорка с двама футболисти, които ще бъдат обявени до няколко дни. 

"Много съм доволен от показаното днес. Затвърдихме стила, който искаме да налагаме. Три пъти победихме Левски този сезон. Много добър първи полусезон, последван от втори дял с малка криза. Като цяло обаче изпращаме една успешна кампания. Надявам се догодина да бъдем още по-добре", коментира Грудев. 

"Другата седмица ще обявим двама нови футболисти. Ще има и такива, разбира се, с които ще се разделим. Най-вероятно още утре ще станат ясни имената им. Охене и Педро Еуженио имат договори за още един сезон с Берое. Интерес към наши футболисти има, което е доказателство за добрата работа на треньорите", допълни директорът на Берое. 

"Търсим вариант за двама класни футболисти. Допуснахме грешки в селекцията и ще се стремим да не ги повтаряме сега. Добре сме си направили равносметка какви играчи ни трябват. Това, което показахме днес, ни обнадеждава за следващия сезон. Имаме добри момчета в школата, но не всички заслужават място в първия отбор в момента. Ще търсим възможности да ги преотстъпим във Втора лига", завърши Грудев.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019