Кондиционният треньор на Берое Пламен Липенски очаква отборът да победи Пирин (Гоце Делчев) като домакин в сряда от 19:00 в 32-ия кръг на “А” група.

“Когато се побеждава винаги е хубаво. Всички знаем това. Лесно е да се говори дори, когато се побеждава и се върви напред. Съжаляваме само, че не сме в първата седмица, за да зарадваме още повече хилядите ни фенове със сладки победи. Поредните срещи без загуба, а и без допуснат гол ги отдавам на максималната концентрация. Няма значение с кой играем - "Левски", ЦСКА, Пирин, независимо с кой отбор. Ние винаги излизаме да побеждаваме, заяви Липенски.

- Относно мача с Пирин... Нас не ни интересува кой изпада, кой се бори за нещо друго. Ние гледаме ние да си вземем трите точки всеки мач. Да играем добре и радваме нашите привърженици. Положението на Пирин не ни интересува. Те да му мислят.

Очаквам нашите момчета да влязат максимално концентрирани и готови. За една хубава победа с повече голове пред нашата публика. Няма от какво да ни е страх. Няма да разчитаме на наказания Иво Иванов и последния контузен Николай Чипев.”

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ