Берое ще се опита да привлече нападател от Италия. Заралии са набелязали футболиста на Киево Радослав Кирилов. През последния сезон бившият младежки национал на България игра под наем за Кремонезе в трата дивизия, за който записа 23 мача и 4 гола.

Преди това той бе преотстъпван още на Лумедзане, Карпи и Венеция. Кирилов може да играе и като крило. Самият футболист ще разговаря с ръководството на Киево за напускането на тима, който очевидно не разчита на него.

Старши треньорът на заралии Петър Хубчев задължително ще търси подсивалване в предни позиции. В момента той разполага в атака с Жуниор Мапуку и Станислав Костов, като е много вероятно вторият да бъде освободен заради слабо представяне. В последните няколко кръга Хубчев използваше като централен нападател Георги Андонов.

В Берое вече са готови с плановете си за селекция. Тя до голяма степен ще се обуславя и от евентуалното класиране на Лига Европа. За атаката са набелязани и двама играчи от "А" група - Иван Коконов от Черно море и Димитър Алексиев от Хасково.